Design District 2012 met SEMdesign en IXEM

Samen met Ixem neemt SEMdesign deel aan,
het vakevenement voor interieurdesign, 
Design District in Zaandam.
 

100% Design wordt Design District!
Zoals inmiddels alom bekend gaat 100% Design in Nederland verder onder de naam Design District. Voor deelnemers en bezoekers verandert er verder niets, zowel de organisatie als het concept van het evenement blijft hetzelfde!

Nieuwe locatie op steenworpafstand van Amsterdam!
De 10e editie van hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland vindt plaats op een prachtige nieuwe locatie: Taets, Zaandam. De gebouwen van Taets staan op het Hembrugterrein. Dit is een voormalig gebied van Defensie, waar tot 2003 in het diepste geheim munitie werd gemaakt en getest. Van de 60 monumenten op het terrein zijn er 2 rijksmonumenten opgeknapt en worden gebruikt als evenementlocatie. Een grote gerenoveerde fabriekshal op het terrein biedt met 6.000 m² een perfect onderkomen voor Design District 2012!

De locatie is op steenworpafstand van Amsterdam, en goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn ruim 1.000 parkeerplaatsen direct naast de locatie. Een bezoek aan Design District in deze nieuwe spannende locatie is absoluut de moeite waard!

www.designdistrict.nl